Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
DDOpl dziękuje za nieużywanie blokad!
Gardianos
Temat postu: Re: Festivult Special - promocje -50% !
Wysłany: 23 Gru 2010, 19:21
Wolny Autor DDOpl
Favor:
Miejscowość: Coventry (UK) / Jasło (PL)
Serwer: Cannith
Update w pierwszym poście.
Zgadłem 3 z 4 adventure packow (a miałem pisać gianthold zamiast necro 4 xD). No i tomy jak kogoś interesują
Temat postu: Re: Festivult Special - promocje -50% !
Wysłany: 17 Gru 2011, 00:42
Zabójca Trolli
Favor:
taaakkk.... te czasy juz minely w tym roku za 50% to mozna kupic na swieta wielkie G. kilka packow bylo poki co za -20% w pierwszym tygodniu a dalej same bzdury sa... no WF tez byl za -20% czyli zadna rewelacja.
taaakkk.... te czasy juz minely w tym roku za 50% to mozna kupic na swieta wielkie G. kilka packow bylo poki co za -20% w pierwszym tygodniu a dalej same bzdury sa... no WF tez byl za -20% czyli zadna rewelacja.
Zgadzam się, sam pod koniec listopada kupiłem prawie 9k TP (były w bardzo atrakcyjnej cenie) z myślą o obniżkach i nowych (no, nie takich nowych ale mniej więcej od U9 nie kupowałem adventure packów) przygodach a tu taka kicha.
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych wątków na tym forum Nie możesz odpowiadać w wątkach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum