Gildia na ten moment nie rekrutujeGildia tworzona jest jako oddział Twierdzy - polskiej gildii gier mmo. Osoby zainteresowane dołączeniem do szeregów Twierdzy zapraszamy w pierwszej kolejności do zapoznania się z tematem:
http://twierdza.org.pl/index.php?topic=6482.0
Co powiem gildia dopiero zaczyna, od ludzi których przyjmiemy wymagamy kultury osobistej, rekrutujemy graczy od 16 lat, ale dla przyzwoitej (przyzwoitej nie doświadczonej) osoby zawsze można zrobić wyjątek zależy jakie wywrze pierwsze wrażenie (szczegóły co do tego pod linkiem na górze), w założeniu chcemy stworzyć dużą, prężnie rozwijająca się gildię polskojęzyczną, na ten moment poszukujemy raczej low-lvli (jako iż high- lvlom raczej wiele wizard na 7 lvlu nie zaoferuje), ale mile widziani są również bardziej doświadczeni gracze, których także serdecznie zapraszamy
Jeśli szukasz hardcorowej gildii, z powerlevellingiem, to źle trafiłeś. Twierdza hołduje zasadzie: "Social ponad progress", dlatego stawiamy na przyjazną atomosfere i wzajemny szacunek, bez podziału na lepszych (tych co dostarczają dużo renowna) i gorszych (wiem brzmi pięknie, ale z WASZĄ POMOCĄ TO SIĘ UDA!). Chociaż nie oznacza to wcale, że progressu będziemy unikać, po prostu z doświadczenia wiem, że lepiej jest zachować rozsądny umiar.
Podforum naszej filii Twierdzy można odnaleźć na
http://www.twierdza.org.pl w dziale "Na horyzoncie Twierdzy" (na dole strony). W przyszłości dostępny będzie dla nas prawdopodobnie również komunikator głosowy Ventrilo z dostępem na hasło prywatne.
Więc Śmiałku spójrz w swoją duszę i zobacz czy starczy ci odwagi i determinacji by razem ze mną i tobie podobnymi wkroczyć na ścieżkę do nieśmiertelnej chwały! By z niczego stworzyć potęgę solidarnych i mężnych herosów! Jesteś na to gotów? Więc dołącz do nas!
Uwagi końcowe:
- Na forum Twierdzy prosimy rejestrować się pod nickiem maina którym chcesz do nas dołączyć
- W razie czego niech osoby zainteresowane ewentualne pytania najlepiej ślą na forum Twierdzy do mnie (nick Aliiszaa/Sagrast najprościej mnie znaleźć klikając w nick moderatora naszego działu)