Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
Temat postu: [Rozwiązane] Problem z zalogowaniem się.
Wysłany: 06 Gru 2009, 12:33
Zbłąkany Wędrowiec
Favor:
System operacyjny: Windows 7 32-bity oryginał aktualizowany. Gra dodana do wyjątków firewall na pewno jej nie blokuje. Ustawiono kompatybilność z Windows XP SP2 (próbowałem z Vistą także i nic).
Internet: 4 mb w Netii, żadna sieć osiedlowa czy coś
Przez około miesiąc gra działała normalnie. Był i update i jakieś tam małe patche - wszystko było ok. Aż tu nagle nie wiadomo dlaczego ku-ku i po wejściu do instancji gra się nie loaduje. Zatrzymuje się w miejscu i stoi. Widziałem że ktoś wcześniej opisywał ten temat i jako rozwiązanie podano mu - ścianij turbine managera i daj repair. Ściągnąłem, ale opcji "repair" tam nie ma. A TM ssie mi grę na nowo i nawet nie mogę podać miejsca docelowego - żal. Po usunięciu TM gra nie działa i trzeba reinstalować. Po reinstalce działa do chwili gdy nie wejdę do instancji i znów wieczny loading. Jestem już po reinstalce systemu co i tak nie zmieniło niczego. Zabawne jest to że jak próbuje u kolegi wejść na swoje konto nie ma problemu, idzie grać normalnie. Czy ktoś mi może pomóc?
Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
Przy instalacji Turbine Download Menagera jest ocja gdzie wskazujesz katalog docelowy w ktory ma byc sciagnieta gra.Podajesz tam katalog gdzie juz masz zainstalowana gre.Sam TDM niejest powiazany z klientem gry i odinstalowanie jego niema na nia zadnego wplywu.Faktycznie w TDM opcji repair teraz niema.Jest zato nadal w opcjach na loaderze gry (pierwsza z lewej pojedyncza strzalka po najechaniu myszka napis access to launcher menu ).
Temat postu: Re: [Rozwiązane] Problem z zalogowaniem się.
Wysłany: 10 Mar 2010, 17:18
Zbłąkany Wędrowiec
Favor:
witam,mam taki problem: wlaczam luncher wszystko sie ladnie laduje wpisuje passy,wybieram serwier i daje start po krotkiej chwili wyskakuje taki blad: http://img19.imageshack.us/i/64652294.png/
Mam windowsa 7 64bit Wie ktos moze jak to naprawic?
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych wątków na tym forum Nie możesz odpowiadać w wątkach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum