Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
Podstawa to przeczytaj najpierw wszystko co jest na forum. Potem sprawdz jak masz fierwalla , czy dodales do wyjatkow , czy masz odblokowane porty itd.... Pozniej napisz jaki masz system i sp... A tak mozemy powrozyc czemu Ci nie chce sie zainstalowac? Bo cie nielubi?
Firewall wylaczony, windowsowy tez, porty przekierowane (zaznaczam ze i bez tego sciągnelo ileśtam mega no i te 250mb co teraz mam z pliku BEACH), wszystko to zrobiłem, przecież to nie pierwsza gra online w którą sie bawie.
sry za podwójny post, nie moge tamtego edytować: Turbine non stop wysyła, ale DL jest zaznaczony ze mniejsze niż 1KB i w Details zauważyłem zawsze sciąga 16kb po włączeniu i staje. co za cholera
Ale nie zmieniałem nic a się sciągało! Cały moduł robienia postaci, zrobiłem już wizarda z kozią bródką i tylko mialem czekać az się sciągnie reszta gry. A tu nic. Po prostu. Na amerykańskich forach ktoś miał identyczny przypadek i nikt mu nie pomogl. Napisal potem ze sciagnal gre w 1 pliku i dziala, wlasnie znalazlem na Fileplanet ale się muli 70kb/s jakiś żart.
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych wątków na tym forum Nie możesz odpowiadać w wątkach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum