Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
Sporo grywałem na notebooku 14'' z geforce 8400 i jak najbardziej dało się. Wkurzające jest to, że toolbars w DDO są zależne od rozdzielczości i na niższej trzeba je poprzesuwać tylko po to, by musieć to zrobić od nowa jak się przesiądzie na desktopa. Grać się da jak najbardziej na czymś takim. Netbook nie nadaje się na nic innego niż przeglądanie AH na urlopie.
Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
Odświeżając stary temat. Jednak zostaje przy swoim starym laptopie: Intel® Core™ 2 Duo T5500 1,66 GHz Pamięć:1024 MB Dysk: 120 GB Grafika: NVIDIA® GeForce™ Go 7400
Wiem, że zwiększę pojemność dysku... ale zastanawiam się czy podnieść pamięć. Max pamięć jaką może obsługiwać to 2 GB pamięci DDR2. Nie będę oszukiwał, że patrze od strony grania w ddo.
“Hell begins on the day when God grants us a clear vision of all that we might have achieved, of all the gifts which we have wasted, of all that we might have done which we did not do”
Odświeżając stary temat. Jednak zostaje przy swoim starym laptopie: Intel® Core™ 2 Duo T5500 1,66 GHz Pamięć:1024 MB Dysk: 120 GB Grafika: NVIDIA® GeForce™ Go 7400
Wiem, że zwiększę pojemność dysku... ale zastanawiam się czy podnieść pamięć. Max pamięć jaką może obsługiwać to 2 GB pamięci DDR2. Nie będę oszukiwał, że patrze od strony grania w ddo.
Koniecznie . Granie na 1GB Ram może być cholernie uciążliwe.
Aby nie robić nowego tematu, popiszę w tym jeszcze.
Jaki kupić laptop [stacjonarnego nie chcę] abym mógł w pełni wykorzystać grafikę DDO no i grać w aktualne typu...SC2,DIII itp ?
“Hell begins on the day when God grants us a clear vision of all that we might have achieved, of all the gifts which we have wasted, of all that we might have done which we did not do”
Z tego co się orientuje to nie ma go jeszcze u nas, ale suma jego wynosi 500 euro . Chciałbym aby umiał odpalić gry jak nasze ddo na bardzo płynnej grafice jak i inne gry typu shogun 2 czy diablo 3 xD.
Jak chcesz w pełni wykorzystać grafikę w DDO to tak trzeba dodać z 2k do tego lapka W takiej cenie to ja bym kupował coś z Llano, tu masz HP Pavilion dv6-6b15ew (chociaż unikałbym HP).
Jak chcesz w pełni wykorzystać grafikę w DDO to tak trzeba dodać z 2k do tego lapka W takiej cenie to ja bym kupował coś z Llano, tu masz HP Pavilion dv6-6b15ew (chociaż unikałbym HP).
Mój laptop HP Pavilion dv6000 Intel® Core™ 2 Duo T5500 1,66 GHz Pamięć:2 GB Dysk: 500 GB Grafika: NVIDIA® GeForce™ Go 7400
Większość mam ustawione na high i przy questach czasami mi tnie, częściej przy raidach
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych wątków na tym forum Nie możesz odpowiadać w wątkach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum