Chcesz pogawędzić o swoich przygodach? Wychyl kufel i opowiadaj!
| Wiadomość |
Temat postu: Patch nr 1 Online. Co sądzicie o zmianach? Wysłany: 17 Wrz 2009, 21:30 |
|
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: Zliczanie DEX i przeliczanie AC Wysłany: 16 Wrz 2009, 22:05 |
|
|
Witam otóż natknąłem się podczas gry na taki problem. Nie przelicza mi AC i DEX. Tzn po założeniu pierścienia +1 DEX statystyka zostaje na wcześniejszym poziomie 19, a co za tym idzie nie dostaję premii z DEX do AC. Teraz moje pytanie. Czy w grze są ograniczenia nie pozwalające graczowi mieć więcej niż 19 DEX? Należy tu jednak powiedzieć że rzucając na siebie Cat's Grace DEX zwiększa się zgodnie z przewidywaniami tzn +4 i wtedy ...
Read more : Zliczanie DEX i przeliczanie AC | Wyświetleń : 475 | Odpowiedzi : 18
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: Najlepsza aplikacja do DDO jaka znam. Wysłany: 14 Wrz 2009, 20:34 |
|
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: Awaria Serwery? Wysłany: 14 Wrz 2009, 11:58 |
|
|
Czy wszystkie serwery już upaść totalnie?? Co to było?!
Read more : Awaria Serwery? | Wyświetleń : 233 | Odpowiedzi : 19
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: Polityka przyjmowania ludzi Wysłany: 12 Wrz 2009, 11:12 |
|
|
Hej Mimo, że w gildii jestem trzeci dzień to już po pierwszym dniu dostałem oficera :) Cieszy mnie to bardzo nie mniej jednak zgłaszają się do mnie ludzie z chęcią dołączenia do ekipy. Przyjmuję ich bez zbędnych ceregieli i proszę tylko żeby przywitali się na naszym kanale. Czy powinniśmy być bardziej restrykcyjni(np minimalny wiek, poziom itp)?
Moim zdaniem nie. W ten sposób dajemy szanse każdemu. Jeśli w ...
Read more : Polityka przyjmowania ludzi | Wyświetleń : 227 | Odpowiedzi : 2
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: Najgorszy przeciwnik Wysłany: 11 Wrz 2009, 20:12 |
|
|
Jaki jest wasz najgorszy przeciwnik, który doprowadzał was na skraj załamania nerwowego jak tylko go widzieliście?
Jak dla mnie (jak na razie) wszelkie pleśnie, galarety i śluzy... szlag człowieka trafia gdy rozpadnie mu się ekwipunek (do tego magiczny) i potem trzeba płacić po 200g za jeden miecz :x
Read more : Najgorszy przeciwnik | Wyświetleń : 743 | Odpowiedzi : 29
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: Jakie questy lubicie najbardziej? Wysłany: 10 Wrz 2009, 22:31 |
|
|
Jestem ciekaw które questy się Wam najbardziej podobają, dotychczas?
Na czystą walkę? Z zagadkami? Explorable Areas (otwarte tereny)? Które konkretnie przypadły Wam do gustu?
Z mojej strony powiem, że na poziomach 1-6 najbardziej lubię te epickie, jak "Shan To Khor", 4 darmowe questy "Depths" w House Deneith, kilka fajnych questów w Harbor i na Korthos (szczególnie ten krótki z Ghoulem Drexelhandem!), serię Necropolis i pewnie masę innych... W końcu naprawdę lubię tą grę. Polecam też ...
Read more : Jakie questy lubicie najbardziej? | Wyświetleń : 224 | Odpowiedzi : 4
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: Powszechny Spis Postaci - komentarze Wysłany: 02 Wrz 2009, 17:38 |
|
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: No i gra wystartowała Wysłany: 02 Wrz 2009, 11:03 |
|
No i gra wystartowała, i jak ludzie gramy na Canith z tego co wiem :D to ustawiamy się na farm fame ? bo chce dobić do 400 fame by zdobyć drowa :D a i jakie będzieci mieli nicki ? i jakie klasy postaci bo ja na start biore clerica  ...
Read more : No i gra wystartowała | Wyświetleń : 429 | Odpowiedzi : 18
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: Start niedługo. Co jako pierwsze? Wysłany: 31 Sie 2009, 14:40 |
|
|
No właśnie, jak w temacie. Niedługo oficjalnie rusza DDO Unlimited. Jestem ciekaw co zrobicie jako pierwsze w grze (więc nie wyskakiwać ze 'stworzę postać' ;) ) Coś oryginalnego? Ciekawego? czy może od razu rzucicie się w wir walk i gonienia za doświadczeniem ? Osobiście planuję (zależnie od czasu) rozejrzeć się dookoła, zobaczyć co nowego czeka nas w grze i pobawić się w instancjach z innymi - mam ...
Read more : Start niedługo. Co jako pierwsze? | Wyświetleń : 335 | Odpowiedzi : 16
|
|
| Góra |
 |
|
Last 10 active topics
|