Witaj wędrowcze! Przysiądź na chwilę i posłuchaj naszych porad.
| Wiadomość |
Temat postu: Jak podnieść lvl ? Wysłany: 13 Wrz 2009, 13:02 |
|
|
Witam. Mam problem, a mianowicie zrobiłem postać wbiłem rank 6 wymagany na 2lvl, i co teraz ;P ? Jak podnieść level na 2 ? Z góry dzięki.
Read more : Jak podnieść lvl ? | Wyświetleń : 367 | Odpowiedzi : 4
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: Tome of ... & Con Wysłany: 13 Wrz 2009, 12:05 |
|
Kolejne moje dwa pytania :) 1. Czytałem na głównym forum w tematach o buildach o przedmiotach zwiększających wartość danej statystyki o określona wartość(np Int, Cha itp). Nazywały się przykładowo "Tome of Cinstiution". Chciałbym zapytać jak one działają, jak je zdobyć, czy są dość popularne, czy można używać kilka razy ego samego typu tego przedmiotu i czy ktoś tego używał  ...
Read more : Tome of ... & Con | Wyświetleń : 505 | Odpowiedzi : 31
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: Problem z downloadem. Wysłany: 11 Wrz 2009, 21:51 |
|
|
Witam. Mam problem, a raczej prośbe - czy zna ktoś, albo może podać linki do klienta DDO (chodzi mi o wersje na której będe mógł zagrać za DARMO)? Problem jest taki, że Turbine mi po prostu szaleje, co chwile albo nie ściąga albo ściąga od nowa (wtf?). Chciałbym jakiegoś linka którego mogę wrzucić do Flashgera (tego z oficjalnej strony nie mogę wrzucić, a download przez przeglądarke trzech gigabajtów nie nastraja mnie optymizmem), albo linki na ...
Read more : Problem z downloadem. | Wyświetleń : 267 | Odpowiedzi : 5
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: Walka dwiema broniami Wysłany: 11 Wrz 2009, 12:39 |
|
|
Pamiętam że w D&D są dwa atuty ułatwiające walkę dwiema broniami (negujące kary do 0 czy tam bodaj -1) tylko że... zapomniałem na którym poziomie są dostępne dla wojownika i jakie statystyki są wymagane pod to bo wiem że ranger ma na dzień dobry ten atut. Gdyby ktoś był tak miły i mi powiedział będę wdzięczny :)
Read more : Walka dwiema broniami | Wyświetleń : 397 | Odpowiedzi : 4
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: Denwerwujące ... w Lenuchar... Wysłany: 10 Wrz 2009, 22:00 |
|
|
Macie jakieś sposoby aby zrobić takie cioś :
Mam na dysku cały klient... z bety... ale reinstalacje miałem systemu co idzie Turbine robi se download... od 0... najgorsze to że nawet jak podmieniam to... i nic nie daje, to jest chore... :P trochę ... czekać muszę... z tego powodu i se pograć nie mogę xD
Read more : Denwerwujące ... w Lenuchar... | Wyświetleń : 133 | Odpowiedzi : 1
|
|
| Góra |
 |
 |
Temat postu: Nowy u nas? Przywitaj się! Wysłany: 10 Wrz 2009, 21:56 |
|
|
Jeśli dopiero się zarejestrowałeś, możesz się tu czuć trochę obco : )
W końcu tylu ludzi gra tu ze sobą, być może nawet w jednej gildii, zna się i poznaje grę już od jakiegoś czasu...
U nas nie ma z tym problemu :). W naszym portalu słowo "Noob", jeśli w ogóle istnieje, nie ma negatywnego znaczenia. A ja, jako "szef" (tfu), wcale go nie uznaję. Jesteśmy ...
Read more : Nowy u nas? Przywitaj się! | Wyświetleń : 4623 | Odpowiedzi : 125
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: Jaki quest robić (na jaki chodzić kilkakrotnie) na początku Wysłany: 09 Wrz 2009, 22:45 |
|
|
Ja robię Kamień Cannith, bo prosty. Czekam na sugestie (jaki quest, gdzie go zdobyć itd)
____________________________________________ Edit 1:
NO tak, macie racje. Ale nie oszukujmy się, znalezienie fajnego itema, czy zebranie za questa pare k expa, też niezmiernie cieszy. Stąd pytanie, gdzie można dobrze poexpić i zarobić.
Read more : Jaki quest robić (na jaki chodzić kilkakrotnie) na początku | Wyświetleń : 476 | Odpowiedzi : 2
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: [Rozwiązane] Problem z grą Wysłany: 09 Wrz 2009, 20:38 |
|
Witam! Mam problem z grą DDO. Ściągnąłem dzisiaj Downloader od Turbine bo przeczytałem że można coś ściągnąć i już grać, resztą ściągnie się w trakcie grania. Ok, juz zassałem dość sporo to spróbowałem odpalić grę. Po zalogowaniu i wybraniu serwera włączyło się na chwilkę (1sek) gra z kursorem z gry tylko że połowa to były takie zielone kwadraty. Po sekundzie gra się wyłączyła pokazując błąd -  Dlaczego gra mi nie działa? Tyle mam zassane: ...
Read more : [Rozwiązane] Problem z grą | Wyświetleń : 247 | Odpowiedzi : 3
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: Garść pytań Wysłany: 09 Wrz 2009, 07:26 |
|
|
1. Z tego co wiem 9tego miało być dniem w którym będę mógł zagrać w ddo za free. Grę zainstalowaną mam od dwóch dni. Nie mniej jednak nie mogę znaleźć rejestracji na stronie bez konieczności podania klucza. Wiem, że u nich dopiero minęła północ ale jestem trochę zniecierpliwiony ;)
2. Rasa Drown wymaga favor. Co to właściwie jest? Jak się do zdobywa. Słyszałem tez, że tę rase ...
Read more : Garść pytań | Wyświetleń : 426 | Odpowiedzi : 9
|
|
| Góra |
 |
Temat postu: No to jak z ta gildia? Wysłany: 05 Wrz 2009, 22:47 |
|
|
Z tego co wiem to jest juz pare osob na nowym serwerze (nawet dodalem z piec osob do listy kolegow by wiedziec kiedy graja) ale nadal nie widze byscie zrobili gildie. Moj sorc jest juz na poziomie 8 ale nic nie stoi na przeszkodzie bym zrobil cos nowego i z wami pobiegal. Guild bardzo ulatwia kontakt i zorganizowanie sie.
Read more : No to jak z ta gildia? | Wyświetleń : 441 | Odpowiedzi : 10
|
|
| Góra |
 |
|
Last 10 active topics
|