Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
DDOpl dziękuje za nieużywanie blokad!
Majcef
Temat postu: Re: [Orien] Chaosgarde
Wysłany: 06 Wrz 2010, 10:51
Wolny Autor DDOpl
Favor:
Miejscowość: Rogoźnik/Bytom/Lublin
Serwer: Cannith
Opis: Paladyn
Ceny różnią się na serverach, ale na Cannith kosztuje zwykle w przedziale 200k Gp a 400 k gp. Ja bym to raczej zachował dla własnej postaci, ale cóż, rzecz gustu.
do tego czesu jeszcze daleko pewnie nie raz mi dropnie a tak se osprzeduje mojego sorca więc jak ktoś chętny do zakupu?? Na Orienie chodzą od 40k pp do ok 90k pp
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych wątków na tym forum Nie możesz odpowiadać w wątkach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum