Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
Temat postu: [Orien] nietypowe przedmioty do barteru
Wysłany: 11 Kwi 2010, 14:28
Zabójca Trolli
Favor:
kiedys wystawilem za 2 tys pasek, ktory poszedl za 155 tys a wg mnie byl beznadziejny, wiec postanowilem, ze bede tu wpisywal nietypowe przedmioty i czekal, czy przez tydzien sie ktos zainteresuje a potem dopiero sprzedawal na aukcji preferuje sie wymienic niz sprzedac, bo unika sie 30 % podatku gieldowego. obecnie mam takie rzeczy na zbyciu:
Hyena Claw Necklace Coronation Shield Shield of the Scorpion Dusk Heart x2 Vulkoorim Pendant Bow of the Elements (Air) Staff of Inner Sight Gloves of the Falcon Sting x2 Xuum Mummy Wrappings
potrzebuje: Dustless Boots !!! - sa zbindowane to wymienie w kufrze Ring of Shadows tomy +2 dex i con
Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
DDOpl dziękuje za nieużywanie blokad!
Ravenger
Temat postu: Re: [Orien] nietypowe przedmioty do barteru
Jak już skończę farmić materiały na GS neck to mogę Ci dać Pearl of Power X (ML:9, +100SP), musisz tylko poczekać z tydzień, może dwa (ciężko dostać się do Shroud'a casterem )
"Koboldy były dla niego jak cukierki - nigdy nie mógł przestać na jednym..."
Temat postu: Re: [Orien] nietypowe przedmioty do barteru
Wysłany: 13 Lip 2010, 12:37
Zabójca Trolli
Favor:
przedmioty, ktore mam na zbyciu sa wlasnie z Demon Sands i nie sa zbindowane, mam tez jeszcze kilka innych z tego dodatku, rowniez z questow i tez nie sa zbindowane, to dlaczego akurat buty maja byc zbindowane
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych wątków na tym forum Nie możesz odpowiadać w wątkach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum