Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
Witam wędrowcze w moim jak na razie małym sklepie. Nie mam tu legendarnych przedmiotów czy podobnych ale napewno znajdziesz coś dla siebie. Usiądź wygodnie i powiedz czego potrzebujesz a ja zobaczę co mam.
Darmowe Zamówienia: Posłuchaj... Jeśli potrzebujesz jakiegoś przedmiotu zamów go!!! Rzeczy +1 daje za darmo a +2 za niewielką opłatą tylko musisz mi powiedzieć co to ma być, ponieważ są one dla mnie nie przydatne i sprzedaje je w pobliskiej tawernie
Aktualnie nie gram Zająłem się koszykówką, grafiką 3d i (lekko :p) szkołą. I słuch po nim zaginął...
Ostatnio edytowany przez Kamyker, 28 Gru 2009, 13:02, edytowano w sumie 1 raz
Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych wątków na tym forum Nie możesz odpowiadać w wątkach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum