Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
Temat postu: Sprzedam konto z wieloma packami i niezłym sprzętem
Wysłany: 02 Mar 2011, 12:25
Poszukiwacz Przygód
Favor:
Witajcie jako że przestałem grać w Dungeons and Dragons Online chciał bym sprzedać konto które zawiera nieco packów robie to raczej dlatego iż wydałem na nie pieniądze i chciał bym nieco odzyskać a do gry już nie wrócę bo nie mam na nią czasu konto posiada: Packi: Catacombs Devil Assault Devils of Shavarath Ruins of Gianthold Vale of Twilight Restless Isles Vault of Night Inspired Quarters Dreaming Dark Demon Sands Reaver's Reach Rasy: Warforged Klasy: Monk
Ponadto gdyby ktoś chciał grać na Sarlonie gdyż tam miałem postacie... Kleryk poziom 20 z super sprzętem Barbarzyńca 18 Fighter 2 z niemalże najlepszym możliwym sprzętem w grze dla tej klasy mowa tutaj o sprzęcie epickim i rajdowym Ranger18/Rogue1/Monk1 postać o sporej klasie pancerza i niezłych obrażeniach Cena jaka by mnie zadowoliła za to wszystko to około 200 zł a wydałem dużo więcej na same packi ale cóż liczyłem się z tym że kasy już nie odzyskam. Ponaddto wykorzystałem bonusy z wszystkich serwerów kontakt przez telefon (Orange) Płatność musiała by zostać wysłana mi pocztą ponieważ nie posiadam konta w banku a punkty były zakupywane SMSami. Na zdobywanie tego wszystkiego straciłem blisko cały rok życia więc aż się łezka w oku kręci... Kontakt: 510379739
Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych wątków na tym forum Nie możesz odpowiadać w wątkach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum