Poszukuje Lesser Heart of Wood, żeby przemienić mojego GIMP Monka w prawdziwego mnicha . W zamian za serce mogę dać platynkę(nie więcej niż 1mln) lub składniki do GSów(prawie wszystkie oprócz Large Scale ^^). Jakby ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakt w grze na postacie: Dala, Earthis lub Mojmirana, lub na forum . EDIT: Już teraz poszukuje tylko małego serca bez plusów, żeby ulepszyć mnicha.
Ostatnio edytowany przez Corelion, 06 Mar 2011, 21:37, edytowano w sumie 1 raz
Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to forum zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne w całości zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzecz utrzymać w nieskończoność, prosimy Cię skromnie byś dodał nas do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!
DDOpl dziękuje za nieużywanie blokad!
Nox
Temat postu: Re: [CANNITH][KUPIE] Lesser heart of wood +1
Na TR nie mam dość packów, więc utknąlbym tak an ok 13 poziomie, a tego nie chce moim złodziejem . No serducho mogę też użyć, ale na moje to strata serca bo i tak nie mam 32pkt buildu. Chyba skorzystam z "złotej myśli" Noxa i użyje mojego serduszka, ale tematu nie zamykam, Mnichowi tez się przyda rebuild .
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych wątków na tym forum Nie możesz odpowiadać w wątkach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum