Witam serdecznie, pisze z drobną informacja że rejestracja na portalu nie jest troszkę niesprawna..
Mianowicie mimo iż jak widać udało mi się zarejestrować na portalu to miałem z tym trochę problemów.
Pierwszym było wprowadzanie w błąd samego okna rejestracji i oznaczanie nazwy użytkownika oraz maila jako błędne..

Który z początku mnie odrzucił i chyba tylko ciekawość mnie powiodła do sukcesu poprzez próbę pominięcia tego ostrzeżenia.
Aczkolwiek widok białej strony w przeglądarce na której widnieje napis
Illegal variable _files or _env or _get or _post or _cookie or _server or _session or globals passed to script.po samej rejestracji to już wywołuje niemałe poirytowanie, przy czym nie wiem co strona śle do przeglądarki ale nie da się nawet odświeżyć adresu i zobaczyć samej strony bez wyłączania przeglądarki..
Trochę mam znajomości informatyki, wiec postanowiłem przetestować czy ten problem widnieje na innych przeglądarkach. Sprawdziłem to Operze, Firefoxie i Google Chrome, na trzech kolejnych rejestracjach widniał ten sam problem. Przy czym dodam że wyłączyłem wszystko co możliwe by tego procesu nie zakłócać i nic to nie zmieniło.
Pozdrawiam Kosa
PS: Jak by się dało to można było by jakoś zedytować newsa odnośnie Acta i usunąć jak dla mnie nieestetyczne info odnośnie zablokowania zawartości postu z powodu niezgodności z regulaminem, z tego co kojarzę wcześniej był to film z YouTube, bodajże jakiś utwór KULTu.