Witam wszystkich.
Słuchajcie, widzę że dużo z Was umie robić grafikę, strony, szablony i tak dalej. To naprawdę super, jestem wdzięczny, że chcecie pomóc i wiele potraficie, że w ogóle takich ludzi nasz Portal przyciąga
.
No ale mam prośbę - zanim się napracujecie, skonsultujcie się! By Wasza praca nie poszła na marne. Wszystkie sprawy nt. stylu i wyglądu strony możemy przedyskutować, ale z natury rzeczy to ja podejmę decyzję. Jeśli to akceptujecie, możemy się wtedy na coś umówić, a Wy tym sposobem zrobicie coś konkretnego, co się może przydać.
Niestety, może być też tak, że to co zrobicie mi się nie spodoba (na pewno konstruktywnie wytłumaczę dlaczego) i będzie trzeba pracować dalej. Dlatego weźcie to pod uwagę jeszcze zanim cokolwiek zaczniecie!
Mamy tu już porządny kawałek docelowego serwisu, tworzy się nam fajna społeczność, więc musimy działać konsekwentnie.
A piszę to, bo zależy mi byście wiedzieli, że bardzo mi z tym wszystkim miło - sam mam masę roboty, a Wy mnie odciążacie. No ale muszę tu jakoś rozsądnie kierować
. Zresztą sam płacę za serwer i nie ma się co łudzić, że mi się to jakoś zwróci z reklam - na razie nic na to nie wskazuje. No ale spokojnie, nie zanosi się by DDOpl przestało kiedykolwiek działać, nawet gdybym miał dokładać cały czas
.