Zgadzam się z Aniołem, ale i z Tobą Nox. Szczerze mówiąc liczę na to cały czas, że zadomowią się u nas również inne gildie.
Chętnie stworzę im własne miejsca, wpiszę ich opis na stronę i dam uprawnienia do tworzenia newsów / artykułów w dziale ich gildii w Portalu. Innymi słowy, jeśli tylko zechcą, mogą zrobić tak świetne wizytówki dla siebie, jak im się żywnie podoba. A ja chętnie napiszę co się dzieje w danej gildii, nie ważne czy naszej czy innej, w newsach na głównej stronie

.
Tylko że ja nawet już to proponowałem i jak dotąd spotykam się raczej z pogardą lub zwykłym olaniem. Oczywiście, przy uzupełnianiu działu "Polskie Gildie" zagaję o tym jeszcze, pewnie nawet napiszę tam jak się do mnie zgłaszać i że chętnie to wszystko udostępnię.
Myślę jednak, że ludzie, których z jakiegoś powodu wyrzuciliśmy, albo po prostu malkontenci, mogą nam zwyczajnie obrabiać tyłki. A potem inne gildie, które nie mają o nas żadnego pojęcia, myślą że to wszystko prawda.
Ale fakt, jak tylko znajdę na to czas, chętnie napiszę o tej sprawie w newsie i spróbuję coś zmienić. To przecież nie jest tak, że mi obecny stan rzeczy odpowiada. Po prostu muszę jakoś wydzielać sobie priorytety w związku z ograniczonym czasem i energią.
Za to Wasze inicjatywy chętnie wzmocnię, ponieważ to mogę zrobić dużo szybciej i łatwiej

. Takie sprawy wrzucam po prostu do newsa, chętnie też przyjmę jakiś postulat, gotowy tekst, którego będę po prostu posłańcem. Dlatego jakby co, zachęcam i postaram się wspierać swoimi środkami. Czasem zwyczajnie mam zbyt wiele spraw na głowie, dlatego jakieś odciążenie mnie mogło by chyba nam wszystkim wyjść na dobre.
Chętnie też przyjął bym pomocników do pisania newsów, artykułów, czy czegokolwiek

. Zawsze jest i będzie taka możliwość, wystarczy do mnie napisać. Bardzo chętnie przyjmę każdą parę obrotnych rąk - i wcale cudów, perfekcji czy super stylu nie wymagam. Myślę, że sam fakt istnienia więcej niż jednej osoby piszącej np. newsy jest już wystarczająco atrakcyjny dla czytelników.