Ok, jesteśmy na nowym sprzęcie
.
Daeron, nowy
Lider Gildii DDOpl otrzymał stosowny tytuł i Uber uprawnienia w działach do niego należących
. W razie potrzeby dam równie możliwości moderacji globalnej.
Zachęcam do współpracy. Służę również pomocą w informowaniu o Eventach i innych sprawach, które byście kiedykolwiek do mnie mieli. Bardzo chętnie pomogę.
A co do treści strony i aktywności (wybacz Kazgah kolejengo offtopa
):
Tak, mieliśmy przerwy w działaniu, za co Was najmocniej przepraszam. Jednak zapewniam, że ruch jest naprawdę ogromny, być może również był to powód, czemu zmieniono nam serwery na wydajniejsze.
DDOpl to wciąż jedna z największych stron o D&D Online w Internecie, szczególnie jeśli chodzi o treść autorską, oryginalną.
Nie zawsze przekłada się to na aktywność w postaci postów i komentarzy, ale moje kilkuletnie doświadczenie pokazuje, że powód tego prosty - brak newsów i nowych treści. To jest naprawdę aż tak proste. I ja osobiście nad tym ubolewam, bo jestem za to odpowiedzialny. Ale zwyczajnie nie mogę się rozdwoić i roztroić
. Dlatego będę szukał nowych redaktorów do pomocy, szczególnie takich, którzy mają zapał nie tylko słomiany (choć i taki zawsze zapałem jest).
Jeśli się uda, możecie być pewni, że zaroi się tu od graczy. Szczególnie, że Turbine postanowiło uderzyć z grubego kalibru - co by nie mówić, słowa Forgotten Realms i Underdark niezmiennie przyciągają tłumy.
A jeśli miało by to się przełożyć na jakieś zyski z reklam, to chętnie się jakoś umówię co do ich podziału ze stałymi redaktorami. Najważniejsze, by znowu było tu ciekawie, by warto było wejść w przerwach między graniem
.
Very funny - Kaz