Forum D&D Online - Najlepsze MMORPG Free to Play!


forum.DDOpl.com
Ostatnia wizyta: 20 Maj 2022, 16:07 Obecny czas: 20 Maj 2022, 16:07


 [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
Banelli
Offline
 Temat postu: Problem z wybraniem servera
PostWysłany: 08 Maj 2011, 16:50  
Zbłąkany Wędrowiec

Zbłąkany Wędrowiec

Rejestracja: 08 Maj 2011, 16:43
Posty: 4
Favor: Neutralny
Witam. Dzisiaj pobralem DDO (High resolution). Po zainstalowaniu loguje sie w luncherze. Pokazuje sie lista serverow, migaja te kwadraciki lecz nie da sie wybrac servera. W menadżerze zadań pisze, że Turbine luncher nie odpowiada. Prosze o szybka pomoc.

Image
Góra
 E-mail  
 
Sarr
Offline
 Temat postu: Re: Problem z wybraniem servera
PostWysłany: 08 Maj 2011, 17:15  
Awatar użytkownika

Administrator

Administrator

Rejestracja: 08 Sie 2009, 18:11
Posty: 468
Miejscowość: Warszawa

Serwer: Hardcore
Postacie: Sarrivin (wiz)
I inne
Opis: Założyciel Gildii DDO Polska
Płeć: Facet
Hmm. I jak, dalej to samo? Sprawdziłem na oficjalnym forum DDO, jedna osoba ma dziś podobny problem. Tylko raczej bez "nie odpowiada", bo twierdzi, że lista serwerów "miga" kilka razy. Chyba że u Ciebie podobnie?

Sprawdź jeszcze tutaj, może któraś z tych porad pomoże:
Common Technical Issues and FAQ UPDATED 3/9/2011
"Troubleshooting Connection Issues", "Understanding Lag" and "Game Connection Speed"
DDO install and reinstall help (Updated 4/6/2011)


Lider i założyciel Portalu, forum, polskiej społeczności DDO oraz Gildii DDO Polska.
Zapraszamy do dołączania!


Rok 2020: Rekrutacja otwarta.

Nasz Discord: https://discord.gg/VNTFeHQ
DDO Polska na Facebooku: https://www.facebook.com/dungeons.dragons.online.polska
Grupa dyskusyjna: https://www.facebook.com/groups/dungeon ... ine.polska
Góra
 E-mail  
 
Banelli
Offline
 Temat postu: Re: Problem z wybraniem servera
PostWysłany: 08 Maj 2011, 17:28  
Zbłąkany Wędrowiec

Zbłąkany Wędrowiec

Rejestracja: 08 Maj 2011, 16:43
Posty: 4
Favor: Neutralny
Po zalgowaniu te kwadraty od serverow "migaja" ale nic sie nie da zrobic. Nawet nie da rady kliknac "Account", "Support" i reklamy Armor Kitsow.
Góra
 E-mail  
 
Sarr
Offline
 Temat postu: Re: Problem z wybraniem servera
PostWysłany: 08 Maj 2011, 19:55  
Awatar użytkownika

Administrator

Administrator

Rejestracja: 08 Sie 2009, 18:11
Posty: 468
Miejscowość: Warszawa

Serwer: Hardcore
Postacie: Sarrivin (wiz)
I inne
Opis: Założyciel Gildii DDO Polska
Płeć: Facet
Banelli napisał(a):
Po zalgowaniu te kwadraty od serverow "migaja" ale nic sie nie da zrobic. Nawet nie da rady kliknac "Account", "Support" i reklamy Armor Kitsow.

Ktoś ma dziś w USA podobny problem, będę sprawdzał czy coś mu odpiszą.

EDIT:
Gracz który miał podobny problem właśnie dostał się na serwer: http://forums.ddo.com/showthread.php?p= ... ost3779529
A jak u Ciebie?


Lider i założyciel Portalu, forum, polskiej społeczności DDO oraz Gildii DDO Polska.
Zapraszamy do dołączania!


Rok 2020: Rekrutacja otwarta.

Nasz Discord: https://discord.gg/VNTFeHQ
DDO Polska na Facebooku: https://www.facebook.com/dungeons.dragons.online.polska
Grupa dyskusyjna: https://www.facebook.com/groups/dungeon ... ine.polska
Góra
 E-mail  
 
Banelli
Offline
 Temat postu: Re: Problem z wybraniem servera
PostWysłany: 08 Maj 2011, 20:02  
Zbłąkany Wędrowiec

Zbłąkany Wędrowiec

Rejestracja: 08 Maj 2011, 16:43
Posty: 4
Favor: Neutralny
U mnie dalej to samo. Niby ladowalo sie cos nowego lecz dalej to samo.
Góra
 E-mail  
 
Sarr
Offline
 Temat postu: Re: Problem z wybraniem servera
PostWysłany: 08 Maj 2011, 21:19  
Awatar użytkownika

Administrator

Administrator

Rejestracja: 08 Sie 2009, 18:11
Posty: 468
Miejscowość: Warszawa

Serwer: Hardcore
Postacie: Sarrivin (wiz)
I inne
Opis: Założyciel Gildii DDO Polska
Płeć: Facet
Hmm, spróbuj przestawić Launchera w tryb kompaktowy:

Image

I z powrotem. W tym temacie to rozwiązało problem: http://forums.ddo.com/showthread.php?t=314815


Lider i założyciel Portalu, forum, polskiej społeczności DDO oraz Gildii DDO Polska.
Zapraszamy do dołączania!


Rok 2020: Rekrutacja otwarta.

Nasz Discord: https://discord.gg/VNTFeHQ
DDO Polska na Facebooku: https://www.facebook.com/dungeons.dragons.online.polska
Grupa dyskusyjna: https://www.facebook.com/groups/dungeon ... ine.polska
Góra
 E-mail  
 
Banelli
Offline
 Temat postu: Re: Problem z wybraniem servera
PostWysłany: 08 Maj 2011, 23:05  
Zbłąkany Wędrowiec

Zbłąkany Wędrowiec

Rejestracja: 08 Maj 2011, 16:43
Posty: 4
Favor: Neutralny
Przestawienie lunchera na tryb kompaktowy pomoglo. Dzieki wielkie
Góra
 E-mail  
 
 [ 7 posty(ów) ] 

Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to miejsce zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne zupełnie za free.
Abyśmy mogli ten stan rzeczy utrzymać, prosimy Cię skromnie byś dodał nasze adresy do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!


Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości


Nie możesz zakładać nowych wątków na tym forum
Nie możesz odpowiadać w wątkach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Skocz do:  

Zmodyfikowano na bazie "WoWMaevahEmpire" autorstwa MAËVAH: (v3.0.7.0) - wowcr.net
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 - 2020 phpBB Group.
Extended by Karma MOD © 2007—2010 m157y
Buttony (nie Google):
TOP50 Gry

Zapraszamy do Polskiej Społeczności Dungeons & Dragons Online!

|