Tekturowy napisał(a):
Kard daruj sobie pisanie tego samego w kółko, bo widać, że chodzi o Twoją osobę, a nie Twoje argumenty.
to , ze komus poradzilem by napisal do supportu proste pytanie to wedlug ciebie dotyczy mojej osoby? puknij sie w glowe
Aniol jak cos wedlug ciebie jest offtopem (w ktorym o ironio uczestniczysz) to przenies to do offtopu i po sprawie, cisza i spokuj, jak dla mnie proste, a zabranianie dyskusji na forum to rzeklbym glupota, a ostrzezenia... no coz nie pierwsze nie ostatnie, przezyje
a co do tematu idac twoim tokiem rozumowania, to nie ma w ogole przenoszenia postaci, bo kazdy serwer kiedys sie pojawil i kiedys byl nowy, a z tego co wiem jest juz nowszy serwer wiec... nadal uwazam ze glupota nie jest niewiedziec, glupota jest nie pytac
Prosze zebys przeczytal http://forums.ddo.com/showthread.php?t=196711 a dopiero pozniej kontynuj dyskusje! Bo od polowy 3 strony dzieki twojemu "a ja jednak bym napisal" ciagnie sie przepychanka ktora JEST JASNO WYJASNIONA NA OFICJALNYM FORUM.Kazdy nastepny post dotyczacy tekj kwesti zostanie usuniety!Czas wrocic do tematu czyli poczatkujacy zadaja pytanie na ktore staramy sie odpowiadac!~Anioł