Cześć wszystkim!
W DDO gram od jakiegoś tygodnia. Jak na razie wszystko robię solo, ale stwierdziłem, że warto poszukać jakiejś gildii z trzech powodów:
- Niektórych misji nie da się przejść solo.
- Trochę uciążliwe jest, jak bez przerwy przypadkowi ludzie wysyłają mi zaproszenia do swoich gildii.
- O ile na ogół lubię samotność, o tyle czasem w grupie raźniej.
Poza tym z ciekawszych rzeczy na temat mojej osoby - jestem studentem informatyki, przymierzam się do pisania gier komputerowych (na razie piszę własny silnik graficzny), poza tym lubię rysować (ołówek, grafika 2D/3D na komputerze), no i mam na tyle duży respekt do twórców Open Source, że sam zamierzam podążać tą ścieżką... tak, gram w DDO na Linuksie
Lubię gry fabularne, zarówno te "pen & paper" w stylu D&D, Warhammer, Dzikie Pola, jak i te komputerowe. Lubię też gry strategiczne (Heroes of Might and Magic, StarCraft). Z literatury czytywałem czasem Pratchetta. Z muzyki lubię Nightwish, Jacka Kaczmarskiego, Ayumi Hamasaki, oraz ścieżki dźwiękowe z niektórych gier. Z anime oglądałem Slayers, Chobits, Dragon Ball (a kto nie oglądał?), a ostatnio nawet przekonałem się do Naruto (chociaż z początku nie chciałem czytać/oglądać, bo z prawdziwymi ninja to nie miało nic wspólnego xD ... ale jak przeczytałem opinię twórcy Naruto, że on też tak uważa, to jakoś mnie to przekonało).
Mam nadzieję, że jakoś uda mi się znaleźć tu miejsce dla siebie.
Pozdrawiam,
Xinef