Inhis napisał(a):
Masakra, klnę dziś przez cały dzień.
Zamówiłem karę kredytową specjalnie dla tej gry. W końcu przyszła (cirrus/maestro), zadowolony chce nią zapłacić, wpisuje wszystko dobrze i dostaje komunikat "* Invalid credit card number. [err: 20083]" (chyba 40 razy sprawdzałem poprawność kodu)... Tę odpowiedź dostaję natychmiast więc raczej nie jest sprawdzana jakaś suma kontrolna, raczej nie ma u mowy o pobieraniu z bazy.
Nie dość, że mają mało opcji płatniczych to jeszcze takie które nie działają. Zdenerwowało mnie to do tego stopnia, że chyba dam sobie spokój z grą... GRRRRRR
Hej!
Nie ma z tym problemu. Załóż sobie konto tutaj:
http://www.paypal.pl/plTam dodaj kartę, zweryfikuj, a potem płać w Turbine Store przez PayPal. Dlaczego mogą być ograniczenia? Ano dlatego, że to jest wersja US i Atari może sobie czegoś takiego zażyczyć. Cieszmy się, że nam nie zablokowali tego całkiem, a dali PayPala dla obejścia problemu.
Małe pytanie - gdzie dodawałeś kartę? W Turbine Store w grze, czy w Account Management na stronie?
podpiąłem kartę kredytową (MasterCard) co prawda nie swoją ale cóż życie ja mam tylko debetówke VISA Electron (a przy tym jak pisze w DDO Store to nie ma ile pktów za to i co rusz inna kasa w każdym okienku (to w to się nie bawię) i jak tę MasterCard podpiąłem wszystko cacy wyszła opłata za pkty (6 900 pkt za 49.99$ w tamten wtorek bo promocja była) i teraz czekam i od tego wtorku ciągle piszę oczekująca, więc takie pytko ile to trzeba czekać mniej więcej ktoś pisał że jak z konta to 3-5 dni ja zrobiłem z karty i już 1 tydzień a chciałem się jeszcze na aktualną promocję w DDO Store załapać a ona chyba tylko do czwartku, więc byłbym wdzięczny za info jak to jest z oczekiwaniem w przypadku podpiętej karty i jak ktoś wie to czy z tego konta da się również lifetime membership na LotRO opłacić żebym miał VIPa na stałe jak będzie F2P.